Caravelair

Caravelair komt dit jaar met vier geheel vernieuwde series op de markt: de Alba, de Antares, de Antares Style en de Artica

U treft in deze modellenrange een grote diversiteit: van compact en licht tot compleet en luxueus uitgeruste modellen. De nieuwe caravancollectie is ontworpen en geproduceerd in Frankrijk en staat in het teken van comfort, technologie, veiligheid en design. Caravelair caravans staan garant voor zorgeloos en plezierig kamperen, waar en wanneer u maar wilt. Daarom worden alle Caravelair caravans afgeleverd met 3 jaar garantie en 7 jaar garantie op vochtinwerking.

Sinds 1962 laat Caravelair zich inspireren door uw vakantie, om voor U caravans te bouwen die comfort combineren met een mooie strakke vormgeving, functionaliteit en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding zodat U kunt genieten van een geslaagde vakantie..

Alba

Graag laten wij U kennis maken met de nieuwe Caravelair Alba, een kleine serie bestaande uit twee indelingen. Licht in gewicht, compact en met een uitgekiende standaarduitrusting.

Antares

Een lichte en daardoor makkelijk te trekken caravan, met een fraai front met strakke lijnen. De Caravelair Antares brengt functionaliteit en comfort in combinatie met moderne kleurcombinaties.

Antares Style

De Caravelair Antares Style biedt een hoog uitrustingsniveau (AKS 3004 stabilisator, schokbrekers, boller, groot serviceluik, comfort matrassen en afvalwatertank).

Artica

Een caravan met een moderne uitstraling en een verrassend interieur. De Artica kan tegen een stootje door de met ployester beklede wanden, dak en bodem. De Artica biedt de luxe van thuis op reis.