Caravelair

Caravelair komt dit jaar met drie series op de markt, de Antares, de Antares Style en de Allerga

U treft in deze modellenrange een grote diversiteit van compact en licht tot compleet en luxueus uitgeruste modellen. De 2017 caravancollectie is ontworpen en geproduceerd in Frankrijk en staat in het teken van comfort, technologie, veiligheid en design. Caravelair caravans staan garant voor zorgeloos en plezierig kamperen, waar en wanneer u maar wilt. Daarom worden alle Caravelair caravans afgeleverd met 3 jaar garantie en 5 jaar garantie (Allerga 7 jaar) op vochtinwerking Zahlung-casino.

Antares

Een lichte en daardoor makkelijk te trekken caravan, met een fraai front met strakke lijnen. De Caravelair Antares brengt functionaliteit en comfort in combinatie met moderne kleurcombinaties.

Antares Style

De Caravelair Antares Style biedt een hoog uitrustingsniveau (AKS 3004 stabilisator, schokbrekers, boller, groot serviceluik, comfort matrassen en afvalwatertank).

Allegra

Door de combinatie van Noorse houtsoort met contrasterend wit, afgewisseld met chocoladebruine tinten, nieuwe deuren en veel chrome details, is het interieur zeker modern te noemen.