Financieel

Het aanschaffen en verzekeren van uw caravan

De aanschaf van een caravan is een behoorlijke investering en niet iedereen is in staat om een spaarpotje op te bouwen voor een dergelijke aanschaf. Ook wanneer u wel een spaarpotje heeft, wilt u dit misschien liever achter de hand houden voor andere doeleinden. In dat geval kan het interessant zijn om te kiezen voor een caravanfinanciering.

Wanneer u de caravan eenmaal aangeschaft heeft, is het belangrijk om uw nieuwe bezit goed te verzekeren. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en met de veranderende weersomstandigheden kan een hagelbui flinke schade veroorzaken aan uw caravan. Daarom is er de Europeesche Caravanverzekering.

 

 

Hoe werkt een financiering?

Huurkoop (gespreide betaling) is een veel voorkomende manier om een caravan te financieren. U leent het aankoopbedrag voor uw caravan of een deel daarvan. Vervolgens betaald u in vaste maadelijkse termijnen terug. Het gefinancierde bedrag wordt vermeerderd met een rentepercentage, dat tijdens de gehele looptijd gelijk blijft. U leent nooit meer dan de waarde van uw caravan.

 

10 redenen om voor het CaravanDreams Concept te kiezen:

1. Omdat u voor Finanplaza geen nummer, maar een klant bent.

2. Omdat wij voor u 7 dagen per week tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar zijn.

3. Omdat u graag maatwerk wenst, afgestemd op uw situatie en wensen.

4. Omdat u een goed, en onderbouwd advies op prijs stelt.

5. Omdat u geen financiële risico's wil lopen. Deze worden namelijk voor u geanalyseerd, in beeld gebracht, besproken en zo u wenst afgedekt.

6. Omdat u graag gebruik maakt van onze scherpe tarieven.

7. Omdat u zelf invloed wenst te hebben op de vaststelling van uw vaste maandbetaling.

8. Omdat u graag tussentijds en uiteraard ook boetevrij* extra kunt aflossen.

9. Omdat u graag maandelijks op de hoogte wenst te blijven van uw financiële stand van zaken.

10. Omdat u het op prijs stelt dat er jaarlijks met u contact wordt opgenomen om te toetsen of het afgenomen product nog aan uw wensen voldoet, of misschien wel bijgesteld moet worden*.

*) Mits het CaravanDreams Concept is opgenomen in de doorlopend krediet administratie van de kredietverstrekker.